Γλυφάδα: Κρεμασμένο από το μαντήλι του βρέθηκε 16χρονο κορίτσι

Loading...


Τραγικό θάνατο βρήκε μία η οποία βρέθηκε κρεμασμένη με το μαντήλι της μέσα στο δωμάτιό της, . 

Σε άσχημη κατάσταση οι γονείς της και περισσότερο η μητέρα της, η οποία ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή στο δωμάτιό της.

Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, όλα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (27.03.2017) στο σπίτι της οικογένειας στη Γλυφάδα. Το 16χρονο κορίτσι είχε στις 15:00 το μεσημέρι ιδιαίτερο μάθημα αλλά όταν πήγε η καθηγήτρια στο σπίτι, κανείς δεν της άνοιξε.

Η γυναίκα ειδοποίησε τη μητέρα του παιδιού, η οποία πήγε στο σπίτι και τότε βρήκε το σπλάχνο της νεκρό. με ένα μαντήλι στην ντουλάπα του δωματίου της. Δεν είχε αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας και αυτό περιπλέκει την υπόθεση, την έρευνα για την οποία έχει αναλάβει το τοπικό τμήμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ή το αν το 16χρονο κορίτσι είναι θύμα του διαδικτυακού παιχνιδιού , που έχει γίνει «μόδα» ανά τον κόσμο. Σε αυτό, ο «παίκτης» δένεται στο λαιμό μέχρι να ζαλιστεί. Πολλά παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον προσωπικό υπολογιστή του νεαρού κοριτσιού προκειμένου να αναζητήσουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της. Αν δηλαδή πρόκειται για ακόμη ένα θύμα του μακάβριου παιχνιδιού ή .

Διαβάστε επίσης:   Στάθης Ψάλτης: Δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες

Εκείνο, πάντως, που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός πως οι φίλοι της 16χρονης μίλησαν για ένα χαρούμενο κορίτσι, το οποίο δεν αντιμετώπιζε προβλήματα στο οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον.

Άλλες πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως την περασμένη εβδομάδα στο σχολείο όπου πήγαινε η 16χρονη, είχε ζητηθεί από τους μαθητές της τάξης της να γράψουν μια εργασία με θέμα μια τρομακτική εμπειρία που είχαν ζήσει. Η 16χρονη, παρέδωσε κανονικά την έκθεσή της αλλά την Τρίτη, κάτω από το θρανίο της βρέθηκε μια δεύτερη εργασία, την οποία δεν είχε παραδώσει.

Σε αυτή, φέρεται να έκανε λόγο για μια σκιά που την ακολουθούσε και η οποία έγραφε πως ήταν ο ίδιος της ο εαυτός και έγραφε πως δεν πρέπει να φοβόμαστε τον εαυτό μας.

  

loading...