Καίτη Παπανίκα: Το «ύστατο χαίρε» από συγγενείς και φίλους (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Καίτη Παπανίκα: Το μεσημέρι της Τρίτης και σε στενό οικογενειακό κύκλο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν την ηθοποιό Καίτη Παπανίκα, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η γνωστή ηθοποιός κατέληξε, σε ηλικία 75 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε σε μοναστήρι της Βαρυμπόμπης.

Η ηθοποιός Άννα Φόνσου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό. «Ήταν ένα κορίτσι που δεν μπορεί να βρεθεί κανένας άνθρωπος να πει κακή κουβέντα. Ήταν μία θαυμάσια ηθοποιός, αλλά πάνω απ’ όλα ένα καταπληκτικό κορίτσι. Εκτός του ότι χάσαμε μια σπουδαία ηθοποιό, χάσαμε κι έναν καταπληκτικό άνθρωπο, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ανταγωνισμούς χωρίς τίποτα».

Μεταξύ των συναδέλφων της που βρέθηκαν στο μοναστήρι για να της πουν το τελευταίο «αντίο», ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Θάνος Καληώρας , η Άννα Κουρή και ο Πάνος Σκουρολιάκος, γράφει το topontiki.gr.

Διαβάστε επίσης:   Καίτη Παπανίκα: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός

«Χάθηκε ένα ταλέντο. Απώλεια μεγάλη, πολύ ευγενικό κορίτσι, πολύ ευγενικό πλάσμα, πολύ καλή ηθοποιός. Τη χαιρετώ με πολλή αγάπη και της λέω καλό της ταξίδι», δήλωσε ο Κώστας Βούτσας, με τον οποίο η ηθοποιός είχε συνεργαστεί σε πολλές ταινίες, αλλά και θεατρικά έργα.

  

loading...