Καλό καλοκαίρι- Καιρός τριήμερο Αγίου Πνεύματος

Loading...


Αγίου Πνεύματος: Ο καιρός μπορεί να επέστρεψε στην… κανονικότητα, αλλά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017 θα φέρει μπόρες και καταιγίδες. Δείτε σε ποιές περιοχές θα βρέξει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2017.

Ο καιρός την Παρασκευή 02/06/2017. Αρχικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικ θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοό όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός το Σάββατο 03/06/2017. Στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, μεταφέρει το newsit.gr.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια ως προς τις μέγιστες τιμές.

Διαβάστε επίσης:   Τι καιρό θα κάνει αύριο Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Ο καιρός την Κυριακή 04/06/2017. Στα ανατολικά, τα βόρεια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τοπικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση.

Ο καιρός του Αγίου Πνεύματος 2017, Δευτέρα 05/06/2017. Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

  

loading...