: Η Μαρία Καλάβρια, η οποία αποχώρησε από το Dancing With The Stars την περασμένη Παρασκευή, βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε για την συμμετοχή της στο χορευτικό show του ΑΝΤ1 , ενώ έδειξε να έρχεται σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Δεν θα απαντήσω. Έχω μάθει να μην λέω τι κάνω στην προσωπική μου ζωή. Ποτέ δεν επιχείρησα να φανώ μέσω της προσωπικής μου ζωής, οπότε δεν θα το κάνω και τώρα… Περνάω πάρα πολύ καλά εκεί που βρίσκομαι…», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:   Dancing with the Stars: Χτύπησε πολύ ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Στη συνέχεια, ο Θέμης Γεωργαντάς πήρε τον λόγο και αποκάλυψε: «Πριν από τρεις εβδομάδες, είχαμε πάει Άμστερνταμ με έναν φίλο μου, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ένιωσα εκείνο το Σαββατοκύριακο πώς ενώ τον είχα δίπλα μου ήταν σαν να μην τον είχα. Συνέχεια χτυπούσε το κινητό του, πήγαινε λίγο πιο εκεί και μιλούσε… Ήταν το μυαλό του κάπου στην Αθήνα…».

Τότε, η Μαρία Καλάβρια άλλαξε κουβέντα και χαμογελώντας αναφώνησε: «Τι ωραία που είναι το πλατό εδώ, πάρα πολύ ωραίο…», γράφει το fthis.gr.