Μενίδι: Σοκ- Σφαίρα πέρασε ξυστά από κεφάλι 14χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Μενίδι: Σοκ προκαλεί η είδηση ότι λίγες μέρες μόνο μετά τον θάνατο ενός 10χρονου παιδιού από «αδέσποτη» σφαίρα, μέσα στο προαύλιο του σχολείου του, ένα παρόμοιο περιστατικό λίγο έλειψε να αποβεί μοιραίο για μία έφηβη, 14 ετών, η οποία βρισκότανε στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Αναλυτικότερα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης θα εποπτεύει από εδώ κι στο εξής την έρευνα της αστυνομίας μετά την καταγγελία πως αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι 14χρονης η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της το απόγευμα της Κυριακής. Μαζί της ήταν η γιαγιά της και η θεία της.

Η τελευταία ανέφερε πως η σφαίρα χτύπησε ακριβώς πίσω από το σημείο που ήταν η μικρή η οποία μετακινήθηκε και γι’ αυτό δεν τραυματίστηκε. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης έχει ζητήσει να ενημερώνεται προσωπικά.

Διαβάστε επίσης:   Σέρρες: Φωτιά σε βιομηχανία αναψυκτικών

Ήταν 17:30 το απόγευμα της Κυριακής όταν το 14χρονο κορίτσι μαζί με τη γιαγιά και τη θεία του βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού τους στην οδό Θεοφυλάκτου. Από καθαρή τύχη, σύμφωνα με την περιγραφή της θείας του παιδιού το παιδί μετακινήθηκε την τελευταία στιγμή. Ξαφνικά από το… πουθενά ένα βλήμα χτύπησε πίσω από το σημείο όπου το παιδί καθόταν.

Αμέσως η οικογένεια ενημέρωσε την αστυνομία. Άνδρες της ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ περισυνέλεξαν το βλήμα και ξεκίνησαν εκτεταμένη έρευνα για να εντοπίσουν τον… πιστολέρο. Οι προσπάθεια δεν είχε αποτελέσματα, ως αργά τη νύχτα δεν υπήρξαν προσαγωγές ή συλλήψεις ατόμων.

 

  

loading...