Μητσοτάκης-Γεννημάτα: Συμφώνησαν ότι επιβάλλονται εκλογές

Loading...


Στην αναγκαιότητα της άμεσης αποχώρησης της συγκυβέρνησης από την εξουσία συμφώνησαν και στη συνάντησή τους το πρωί της Παρασκευής.

Η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη Φώφη Γεννηματά έγινε σε καλό κλίμα και διήρκεσε 50 λεπτά, στο γραφείο του στη Βουλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με στόχο την πολιτική απομόνωση της κυβέρνησης, , ξεκίνησε σήμερα κύκλο επαφών με πολιτικούς αρχηγούς.

Μεταξύ άλλων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ,  οι δύο πολιτικοί αρχηγοί συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από τη μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της κυβέρνησης, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία και επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών.

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ παράταση: Βγήκε η ανακοίνωση - Ποιους αφορά

Σύμφωνα με πληροφορίες, , όσο και από ήταν κοινή η διαπίστωση ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση.

θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12:00, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

  

loading...