Μητσοτάκης: Ο πατέρας μου ήξερε ότι το να κολακεύεις την κοινή γνώμη δεν σημαίνει πως ηγείσαι

Loading...


Για τον εκλιπόντα πατέρα του μίλησε ο από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της ολομέλειας για τη μνήμη του .

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν έψαχνε το χειροκρότημα, ήθελε όμως την αναγνώριση των επιχειρημάτων του» και για τον λόγο αυτό «απευθυνόταν περισσότερο στη λογική και λιγότερο στο θυμικό. Ήξερε ότι το να κολακεύεις την κοινή γνώμη δεν σημαίνει πως ηγείσαι».

Για τον ηγέτη της ΝΔ που «οδήγησε το κόμμα του σε τρεις συνεχόμενες εκλογικές νίκες και στο πρωτοφανές 47%», όπως είπε, τόνισε ότι το έκανε αυτό «χωρίς να λαϊκίσει ή να αναλάβει δεσμεύσεις που δεν μπορούσε να τηρήσει».

Επίσης, σημείωσε ότι «συνέβαλε καθοριστικά στην οριστική συμφιλίωση, στην άρση των διαχωριστικών γραμμών του εμφυλίου και στο οριστικό τέλος του αντιδεξιού συνδρόμου» στην Ελλάδα, όπως γράφει το newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης:   Λουκέτο σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου για μη έκδοση αποδείξεων

Σημείωσε, μάλιστα, ότι «σημαντικά επιτεύγματά του ήταν η αποκατάσταση της δημοσιονομικής ισορροπίας, οι μεταρρυθμίσεις και η βελτίωση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας», καθώς και ότι «όλα τα μεγάλα έργα δρομολογήθηκαν από την κυβέρνησή του».

  

loading...