Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για το έγκλημα πάθους στην Κέρκυρα

Loading...


: Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα που συγκλονίζει την Κέρκυρα. Η ομολογία και οι ισχυρισμοί του δράστη στην αστυνομία για έγκλημα τιμής, η γυναίκα που όπλισε το χέρι του και αναζητείται στην Αλβανία αλλά και το θύμα που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα λίγα δευτερόλεπτα είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο πάζλ της τραγωδίας. Όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος σχεδίαζε το έγκλημα προσεκτικά από μέρες.

Η γυναίκα του δούλευε στο ψητοπωλείο του θύματος και εκείνος ήταν πεπεισμένος πως το τελευταίο διάστημα οι δυο τους διατηρούσαν παράνομη σχέση. Κάποια μηνύματα στο facebook, σε συνδυασμό με φωτογραφίες από εξόδους της που ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε, έκαναν τις αρχικές του υποψίες βεβαιότητα. Όπως γράφε το briefingnews.gr, τυφλωμένος από μίσος όπως παραδέχθηκε στους αστυνομικούς, ήθελε να σκοτώσει τον εραστή της γυναίκας του…

Το σατανικό σχέδιο του δράστη άρχισε να υλοποιείται πριν από λίγες μέρες. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, πήγε με τη γυναίκα και τα δύο τους παιδιά στην Αλβανία 30 ώρες πριν το έγκλημα και επέστρεψε μόνος. Στόχος του, αμέσως μετά τη δολοφονία να διαφύγει και να ζήσουν όλοι μαζί στη γειτονική χώρα. Ο δράστης δεν προειδοποίησε το θύμα του. Δεν είχαν μιλήσει ποτέ από κοντά μέχρι προχθές το μεσημέρι, όταν έκανε την εμφάνισή του στο ψητοπωλείο. Περίμενε να φύγουν οι ντελιβεράδες με παραγγελίες και όταν έγινε αυτό προχώρησε στα ενδότερα.

Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε πως: »Μπήκε μέσα στο μαγαζί και με γρήγορα βήματα τον πλησίασε. Τον άκουσα να λέει: »εσύ είσαι ο εραστής της γυναίκας μου»; Γυρίσαμε όλοι και είδαμε τη δολοφονική επίθεση με το μαχαίρι». Με πρωτοφανή μανία σκότωσε τον 52χρονο ιδιοκτήτη που δεν κατάφερε να αμυνθεί.

Διαβάστε επίσης:   Η Κατερίνα Στεφανίδη σπάει όλα τα ρεκόρ

Το μαχαίρι του εγκλήματος βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το ψητοπωλείο, ενώ ο δράστης γεμάτος αίματα παραδόθηκε στην αστυνομική διεύθυνση του νησιού. Ο δολοφόνος που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ζήτησε και πήρε προθεσμία να απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας του συνεχίζονται με ελληνικές και αλβανικές αρχές να βρίσκονται σε στενή συνεργασία…

  

loading...