Ντίνος Καρύδης: «Ο καρκίνος επανήλθε»

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο καρκίνος που τον είχε ταλαιπωρήσει το 2012 επανήλθε κάνοντας μετάσταση στο στομάχι. Όπως έγραψε ο ίδιος την Πέμπτη θα μπει στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζει για πόσο καιρό θα χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Αγαπημένοι φίλοι και φίλες. Η επάρατος του 2012 επανήλθε. Η μετάσταση στο στομάχι αυτή τη φορά. Την Πέμπτη μπαίνω στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω πόσο θα απουσιάσω από την παρέα σας. Μπορεί και για πάντα. Την αγάπη μου σε όλους ακόμη και σ’αυτούς τους ελάχιστους που με πίκραναν. Σας αγαπώ όλους! Στο νοσοκομείο δεν θα ‘χω fb να επικοινωνούμε μόνο την ευχή σας να επιστρέψω σπίτι. Στην παρέα μας, ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!!!».

Διαβάστε επίσης:   Νέα θεραπεία δίνει αύξηση του προσδόκιμου ζωής σε ασθενείς με καρκίνο εγκεφάλου

Ο ίδιος πριν πέντε χρόνια μιλώντας στην «Espresso» είχε αποκαλύψει ότι όταν ο γιατρός του του είχε ανακοινώσει ότι τα αποτελέσματα της βιοψίας του ήταν θετικά: «ένιωσα σαν να με χτύπησε κεραυνός».

Μάλιστα ο Ντίνος Καρύδης είχε ανακοινώσει στους φίλους του στο Facebook την κατάσταση της υγείας του με έναν ιδιαίτερο τρόπο. «Και κάτι να γελάσουμε. Μια κυρία μόλις έχει βγει από το ιατρείο. Όταν όμως φθάνει σπίτι, έχει ξεχάσει για ποια πάθηση της είπε ο γιατρός και τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει: Γιατρέ μου ξέχασα. Τι ακριβώς μου είπατε; Δεν θυμάμαι. Κριός; Αιγόκερως; Ιχθύες; Παρθένος; Σκορπιός; Τι ακριβώς μου είπατε; Θυμίστε μου σας παρακαλώ. Και ο γιατρός: Καρκίνος κυρία μου. Καρκίνος. Η περίπτωσή μου», είχε γράψει.

  

loading...