Ο ΕΦΚΑ ψάχνει στέγη- Δείτε ποιο πρώην ξενοδοχείο θα αξιοποιηθεί

Loading...


Ξεκινούν οι προκαταρκτικές διαδικασίες από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης () για την αξιοποίηση του πρώην ξενοδοχείου επί της οδού Σταδίου, το οποίο παραμένει κλειστό πάνω από έξι χρόνια.

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο του αποφάσισε την αξιοποίηση του κτιρίου που στέγαζε το Εσπέρια με εκμίσθωση αυτού με τον κινητό εξοπλισμό του ως ξενοδοχείου μέσω προκήρυξης πλειοδοτικού διαγωνισμού, καθώς και των 4 ανεξάρτητων υποκαταστημάτων που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. Στο πλαίσιο αυτό εγκρίθηκε σχετική πίστωση προκειμένου να διενεργηθεί ο σχετικός διαγωνισμός για την πρόσληψη πιστοποιημένου εκτιμητή για τον προσδιορισμό της μισθωτικής αξίας του κτιρίου συμπεριλαμβανομένου του κινητού του εξοπλισμού, καθώς και για την εκμίσθωση των 4 υποκαταστημάτων.

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ 2017: Διπλή παράταση για να πληρωθούν οι εισφορές

Όπως αναφέρει το kathimerini.gr στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι και η διαδικασία του διαγωνισμού για τη μακροχρόνια ενοικίαση ως ξενοδοχείου του κτιρίου ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας των πρώην Εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας, που βρίσκεται επί των οδών Πανεπιστημίου 4 και Κριεζώτου 2 στην Αθήνα. Ως νέα καταληκτική ημερομηνία για την παραλαβή του τεύχους των όρων ενοικίασης του 9ώροφου κτιρίου έχει ορισθεί από την εταιρεία συμβούλων ακινήτων ΔΑΝΟΣ, που διενεργεί τον διαγωνισμό, η 19η Απριλίου. Παράλληλα, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αισιοδοξεί ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για την εκμίσθωση του πρώην ξενοδοχείου La Mirage, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Αεροπορίας στην Ομόνοια, το οποίο επίσης παραμένει κλειστό πολλά χρόνια.

ΕΦΚΑ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

  

loading...