ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο oaed.gr

Loading...


Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) έχει υλοποιήσει και συνεχίζει να υλοποιεί ένα εκτεταμένο σύνολο υπηρεσιών προς τον πολίτη, τις επιχειρήσεις και τρίτους Φορείς. Κάποιες από αυτές απαιτούν να έχει γίνει στο Σύστημα, ενώ κάποιες άλλες είναι διαθέσιμες και για συναλλασσόμενους που δεν έχουν κάνει .

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Στο oaed.gr οι πίνακες κατάταξης για την κοινωφελή εργασία

Όπως αναφέρει το oaed.gr η υλοποίηση νέων και η βελτίωση των παλαιότερων αποτελεί καθημερινή δραστηριότητα του , ο οποίος και παρέχει ένα μεγάλο πλήθος ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε σχέση με αυτές που παρέχονται σήμερα από το δημόσιο. Όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες σχεδιάζονται προσεκτικά με γνώμονα την ευκολότερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση για τον τελικό χρήστη και την ενημέρωσή του σε σχέση με τις συναλλαγές του με τον Οργανισμό.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Έρχονται 10.500 θέσεις εργασίας σε ΟΤΑ-Δημόσιο

:Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αναπτύσσει ο απευθύνονται σε όλους τους συναλλασσόμενους με αυτόν και οι προτάσεις – παρατηρήσεις σας, μας βοηθούν να τις βελτιώνουμε και να τις επεκτείνουμε. Όλες οι υπηρεσίες είναι προσβάσιμες για τους Πιστοποιημένους (Πολίτες, Επιχειρήσεις κλπ), με την είσοδό τους στο σύστημα, ενώ για την καταγραφή αιτήσεων και ενστάσεων Πολιτών, δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης εναλλακτικά και για μη πιστοποιημένους χρήστες.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Online αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδοτούμενων ανέργων

ΟΑΕΔ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

  

loading...