ΟΑΕΔ- Πρόγραμμα 2017 :Παιδικές κατασκηνώσεις για 60.000 παιδιά

Loading...


: Ανακοινώθηκε το διαμονής σε 2017 απο τον ΟΑΕΔ που θα φιλοξενήσει 60.000.

Διαβάστε Αναλυτικότερα τις προυποθέσεις:

Το παρέχει την δυνατότητα σε παιδιά απο 6 – 16 ετών, ειδικότερα γεννημένα απο 01-01-2001 έως 14-06-2011, να διαμείνουν για 15 συνεχής ημέρες εντελώς δωρεάν σε .

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Ηλεκτρονικές υπηρεσίες στο oaed.gr

Δικαιούχοι του Προγράμματος :

α) Ασφαλισμένοι και έχουν πραγματοποιήσει ως εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό (2016) έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΕΦΚΑ .

β) Ασφαλισμένες και έχουν λάβει κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας

γ) Ασφαλισμένοι και έχουν λάβει κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος τακτική επιδότηση ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕΔ διάρκειας τουλάχιστον 2 μηνών (50 ημερήσια επιδόματα).

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ προγράμματα 2017: Δικαιούχοι και αιτήσεις για τις παιδικές κατασκηνώσεις

δ) Άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων του , που έχουν συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών

Εάν κάποιος υποψήφιος πληρεί περισσότερες των μια κατηγοριών, μπορεί να συμμετέχει αιτηθεί στο πρόγραμμα μόνο για την μια από αυτές.

Για τους δικαιούχους και των τεσσάρων κατηγοριών το πραγματικό οικογενειακό εισόδημα από κάθε πηγή, όπως αυτό εμφανίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα της ΔΟΥ του φορολογικού έτους 2015, δεν δύναται να υπερβαίνει το ποσό των 28.000,00€.

Οι έναρξη των αιτήσεων για το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών από τον και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Έρχονται 10.500 θέσεις εργασίας σε ΟΤΑ-Δημόσιο

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο www.olympiacamp.gr καθώς και στο τηλέφωνο 210 331 7727.

ΟΑΕΔ: ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΕΔΩ

  

loading...