Πανελλήνιες 2017 – Ευχές από Τσίπρα & Κ.Μητσοτάκη στους μαθητές

Loading...


: «Ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία» εύχεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα παιδιά που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο πρωθυπουργός τονίζει στο Twitter πως η ευθύνη της κυβέρνησης είναι να ανοίγει δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων των παιδιών και αυτό προσπαθεί να κάνει και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση.

«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μία πολύ σημαντική στιγμή στη ζωή, όχι όμως αυτή που κρίνει τα πάντα. Για τα παιδιά μας που διαγωνίζονται αυτές τις ημέρες εύχομαι ψυχραιμία, δύναμη και κάθε επιτυχία. Ευθύνη δική μας να ανοίγουμε δρόμους για την εκπλήρωση των ονείρων τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση» γράφει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Με ένα tweet και ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνθηκε στα παιδιά που μπαίνουν σήμερα στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. «Ψυχραιμία και στήριξη στα παιδιά. Η ζωή είναι γεμάτη εξετάσεις και μάχες. Καλη αρχή! Καλη δύναμη! Καλη επιτυχία!» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:   POS: Τεχνικά προβλήματα στην εγκατάσταση - Τι συμβαίνει

Τα επαγγελματικά λύκεια κάνουν φέτος το «ποδαρικό» στις πανελλαδικές εξετάσεις, με τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΕΠΑΛ να εξετάζονται στο μάθημα της Ελληνικής Γλώσσας. Αύριο τη σκυτάλη παίρνουν οι υποψήφιοι των ΓΕΛ που θα εξεταστούν επίσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

newsbeast.gr

  

loading...