Πανελλήνιες 2017-Στα μαθηματικά εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Με τα Μαθηματικά ΕΠΑΛ συνεχίζονται σήμερα, Πέμπτη 08/06/2017 οι για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ και των ΓΕΛ αλλά και των ειδικών μαθημάτων. 

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι των φετινών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 6 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου, ενώ αντίστοιχα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι εξετάσεις ξεκινούν σήμερα, 7 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Διαβάστε επίσης:   Πανελλήνιες 2017: Ειδική προσευχή για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης: μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις 14.30 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

  

loading...