Πανελλήνιες 2017-Το σημερινά θέματα

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Πανελλήνιες 2017: Με τα μαθήματα: Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις, Στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας ΙΙ, Τεχνολογία υλικών και Στοιχεία Μηχανών συνεχίστηκε σήμερα η προσπάθεια των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στις φετινές πανελλήνιες.

Δείτε τα θέματα που «έπεσαν» σήμερα:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΗΧΑΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ- ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΙΙΙ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΛΙΚΩΝ

Υπενθυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι των φετινών θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία από τις 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ οι εξετάσεις ξεκίνησαν στις 6 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 21 Ιουνίου, ενώ αντίστοιχα για τους υποψηφίους των ΓΕΛ οι εξετάσεις ξεκινούν σήμερα, 7 Ιουνίου και θα διαρκέσουν έως τις 19 Ιουνίου.

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα διεξαχθούν μεταξύ 22 και 30 Ιουνίου, ενώ οι πρακτικές δοκιμασίες, μεταξύ 20 και 30 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Διαβάστε επίσης:   Πανελλήνιες 2017: Ειδική προσευχή για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης: μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις 14.30 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.00 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες,

των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες,

του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

  

loading...