Σοφία Ολυμπίου: Το ύστατο χαίρε στην ηθοποιό (ΦΩΤΟ)

Loading...


: Το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό Σοφία Ολυμπίου είπαν φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες το μεσημέρι της Τρίτης, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η αγαπημένη ηθοποιός που ενσάρκωσε το ρόλο της «Θείας Τζούλια» στο σήριαλ «Άκρως Οικογενειακόν» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 χρόνων.

Εκεί βρέθηκαν στενοί φίλοι, συγγενείς, αλλά και ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί της στην τηλεόραση και το θέατρο. Ανάμεσά τους η Άννα Παναγιωτοπούλου που είχαν παίξει μαζί στη «Ντόλτσε Βίτα», αλλά και η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη από το «Άκρως Οικογενειακόν». Επίσης, το τελευταίο χειροκρότημα στην ηθοποιό έδωσαν η Μαριάννα Τουμασάτου, ο Σπύρος Πούλης, ο Χρήστος Σιμαρδάνης και πολλοί ακόμη.

Διαβάστε επίσης:   Πέθανε η ηθοποιός Σοφία Ολυμπίου -Η «θεία Τζούλια» από το «Ακρως Οικογενειακόν»

Η Σοφία Ολυμπίου γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα. Ήταν κόρη και εγγονή ηθοποιών, ενώ πρώτος της σύζυγος ήταν ο θιασάρχης Γ. Ολύμπιος και αργότερα σε δεύτερο γάμο παντρεύτηκε τον ηθοποιό Χριστόφορο Καζαντζίδη. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο το 1954 στο έργο «Αγροτικό Ρομάντζο» και έγινε μέλος του συνδέσμου ηθοποιών (ΣΕΗ) ένα χρόνο αργότερα. Συνεργάστηκε με όλους τους σπουδαίους ηθοποιούς της εποχής της, ενώ εμφανιζόταν στο θέατρο μέχρι πρόσφατα.

  

loading...