-Ο 38χρονος ο οποίος είχε ταξί, ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία. Πληροφορίες λένε ότι πήγε στο κοιμητήριο των Ανωγείων, πανω απο το μνήμα ενός φίλου του, έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και πάτησε την σκανδάλη.

Αμέσως στο σημείο πήγαν κάτοικοι της περιοχης και είδαν τον άνδρα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και τις αρχές που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά αλλά ηταν ηδη αργά. Σύμφωνα με το Report24 ο άνδρας μέχρι και τις 15:00 ηταν στην πιάτσα ταξί για δουλειά.

Σαν βόμβα έπεσε στους συναδέρφους του που δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονος καθώς μέχρι πριν λιγη ωρα ηταν μαζί στην πιάτσα και δεν φαινότανε πως στο μυαλό του είχε σκοπό να προβεί σε αυτοχειρία.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, στο απονενοημένο διάβημα είχε προβεί πριν από χρόνια και ο νεκρός φίλος του που είχε ταφεί στο κοιμητήριο των Ανωγείων!

Το περιστατικό συγκλονίζει τους κατοίκους της περιοχής, αφού σήμερα το πρωι ακομα ένας συμπολίτης τους, έβαλε τέλος στη ζωή του, μέσα στον ίδιο του το κρεοπωλείο.

report24, lakonikos