Στάθης Ψάλτης: Απειλούν τη ζωή του αδερφού του;

Loading...


Στάθης Ψάλτης: Σε δηλώσεις που συγκλονίζουν προχώρησε ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, ο οποίος υποστηρίζει ότι απειλούν τη ζωή του και εξαπολύει επίθεση εναντίον της χήρας του αγαπημένου ηθοποιού, δίνοντας έτσι συνέχεια στη κόντρα που έχει ξεσπάσει.

Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου από αγνώστους”, τονίζει στην Espresso και προσθέτει: “Αναγκάστηκα να κάνω φραγή απορρήτων εισερχομένων κλήσεων, για να σταματήσει αυτό το μαρτύριο των απειλών για τη ζωή μου. Μάλιστα ένα βράδυ μου χτύπησαν το κουδούνι στην πολυκατοικία που μένω, βγήκα να δω ποιος είναι και είδα έναν νεαρό που το έβαλε στα πόδια”.

Διαβάστε επίσης:   Ο Μαζωνάκης ευχήθηκε στη Σία Κοσιώνη "μ’ ένα πόνο"

Ταυτόχρονα στρέφεται και ενάντια σε όσα είπε η Χριστίνα Ψάλτη σε τηλεοπτική εκπομπή, αναφέροντας: “Σε ποιο καφενείο του νοσοκομείου καθόμουν και έπινα καφέ όπως λέει; Τα λεφτά που έχω φτάνουν για να φέρνω καφέ από το σπίτι, όπως έκανα. Η Χριστίνα κατηγορεί την ανιψιά μου ότι κάποιες μέρες έλειπε από το νοσοκομείο, όταν γνωρίζει ότι το Μαράκι είχε προσβληθεί από νοσοκομειακή λοίμωξη και οι γιατροί της απαγόρευαν να βλέπει τον πατέρα της”.

  

loading...