Στάθης Ψάλτης: Δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο στους πνεύμονες

Loading...


Με την αγάπη και τις προσευχών συγγενών, φίλων και των αμέτρητων θαυμαστών του ο αγαπημένος μας ηθοποιός δίνει γενναία μάχη κόντρα .

παρότι καταβεβλημένος από την σκληρή μάχη που δίνει τις τελευταίες δύο εβδομάδες από τον 6ο όροφο του ογκολογικού νοσοκομείου με δέχεται με υπομονή και σθένος τις ανακουφιστικές ιατρικές παρεμβάσεις.

-με αυτή τη μορφή της νόσου διαγνώστηκε ο – είναι σε πολλές περιπτώσεις δύσκολη, συχνά δε και άνιση. Τα τελευταία δε χρόνια οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα περιστατικά της μορφής αυτής του καρκίνου έχουν αυξηθεί, με το κάπνισμα να ευθύνεται σχεδόν για το 85% των νεοπλασμάτων του πνεύμονα.

Διαβάστε επίσης:   Στάθης Ψάλτης: «Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του»

Όπως μας πληροφορεί το protothema.gr, όταν ο αγαπητός ηθοποιός εισήχθη στο αντικαρκινικό νοσοκομείο βρισκόταν , γεγονός που δεν άφησε -και δεν αφήνει- ιδιαίτερο περιθώριο από ιατρικής πλευράς.

Η εξέλιξη της νόσου ακύρωσε στην πράξη τη χειρουργική θεραπεία, αφήνοντας στους ειδικούς ενεργά τα «όπλα» της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας. Οι γιατροί δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι θα ενεργοποιήσουν, προσπαθώντας να σταθμίσουν την εύθραυστη κατάσταση του οργανισμού και το όποιο όφελος ή και τη βλάβη από τις χημειοθεραπείες ή τις ακτινοβολίες

  

loading...