Στάθης Ψάλτης: Βιβλίο για τη ζωή του έρχεται να «ανάψει φωτιές»

Loading...


Στάθης Ψάλτης: Βιβλίο το οποίο αναμένεται να φέρει στο φως της δημοσιότητάς άγνωστες πτυχές της ζωής του Στάθη Ψάλτη ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο καλός φίλος του ηθοποιού, Μάκης Κωστίνης, λίγο μόλις καιρό μετά τον θάνατό του.

Όπως αποκαλύπτει ο συγγραφέας, με δηλώσεις του στην Espresso, οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές. “Ποιος Σπαλιάρας; Ο Ψάλτης είχε πάει με περισσότερες γυναίκες”, δηλώνει χαρακτηριστικά ενώ αναφέρει πως ως στόχο έχει να γράψει ένα βιβλίο με όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες για τις περισσότερες ερωτικές περιπέτειες του μεγάλου κωμικού ηθοποιού.

Διαβάστε επίσης:   Game of Thrones: Τα news για τους πρωταγωνιστές

Δεν θα σταθεί όμως, μόνο στους έρωτες, τους αρραβώνες και τους γάμους του Ψάλτη, αλλά και στις αγαθοεργίες και τα πρώτα δύσκολα χρόνια που πέρασε πουλώντας πορτοκαλάδες στο Καβούρι για να βγάλει λεφτά και να πληρώσει τη δραματική σχολή που σπούδασε.

“Θα γραφτούν όλα, καλά και άσχημα, τα ξενύχτια μας, οι στενοχώριες μας και οι αγαθοεργίες του Στάθη… Όσο ήταν στη ζωή ο φίλος μου δεν ήθελε να βγει τίποτα προς τα έξω. Δεν ζητούσε δημοσιότητα μέσα από τις καλές του πράξεις. Βοηθούσε πολύ κόσμο γιατί έτσι ένιωθε. Είχε χρυσή καρδιά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

  

loading...