Σταύρος Ντάφλος: «Οι τράπεζες οδήγησαν στην αυτοκτονία τον αδερφό μου»

Loading...


Σταύρος Ντάφλος: Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γνωστού ανιματέρ για την περιπέτεια του αδελφού του που τον οδήγησε να γίνει αυτόχειρας σε ηλικία 67 ετών πηδώντας από το παράθυρο του νοσοκομείου Αγία Όλγα.

Ο 67χρονος μουσικός αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της 26ης Αυγούστου, πηδώντας από το παράθυρο του νοσοκομείου Αγία Όλγα, στο οποίο είχε εισαχθεί για νοσηλεία λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο γνωστός ανιματέρ, o οποίος έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές και talent shows, όπως τα Χαμογελάτε Είναι Μεταδοτικό, Ελένη, Ραντεβού Στα Τυφλά, Ready Steady Cook και X Factor, μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον Αλκίνοο Μπουνιά.

Διαβάστε επίσης:   Αγνοείται 59χρονος που έκανε κανό στη Μαγνησία

«Τα τελευταία 15 χρόνια ο Κώστας δεν είχε δουλειά και το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι βρισκόταν εκτός καλλιτεχνικών κυκλωμάτων. Το μεγάλο χτύπημα, όμως, το δέχτηκε όταν οι τράπεζες, λόγω μεγάλων χρεών, του τα πήραν όλα! Έχασε σπίτια, αυτοκίνητα, οικόπεδα και έμεινε κυριολεκτικά στο δρόμο».

Όπως προσθέτει, για να βοηθήσει τον αδερφό του, που έπεσε σε κατάθλιψη, του προσέφερε ψυχολογική υποστήριξη και για 41 ημέρες νοσηλεύτηκε στο Δρομοκαΐτειο. Ωστόσο, όταν πήρε εξιτήριο, δεν έτρωγε και είχε πρόβλημα στον προστάτη, με αποτέλεσμα να μπει στο Αγία Όλγα, όπου και έβαλε τέλος στη ζωή του.

  

loading...