Στέλιος Διονυσίου: «Έτσι έχασα 28 κιλά»

Loading...


Άλλος άνθρωπος είναι τελευταία ο Στέλιος Διονυσίου, ο οποίος έχει αλλάξει εντυπωσιακή την εμφάνισή του αφού κατάφερε να χάσει 28 κιλά. Διαβάστε τι αποκαλύπτει για την εντυπωσιακή προσπάθειά του και τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αδυνατίσει.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό». «Ξεκίνησα το πρώτο σκέλος, έχασα 20, ξαναξεκίνησα και έχασα κι άλλα! Στα αυτάκια μου μέσα έχω ακόμη βελονίτσες, έτσι ώστε να μην έχω την αίσθηση της πείνας! Αυτά που τρως άντε να είναι 500 θερμίδες», είπε αποκαλύπτοντας ότι έχασε βάρος με τη μέθοδο του βελονισμού.

«Ήταν και τα παιδιά μου ένας λόγος που αδυνάτισα, γιατί και τα παιδιά μου έλεγαν ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για την κοιλιά. Η μαμά μου μού λέει να σταματήσω και ότι έχω χάσει αρκετά κιλά, φτάνει», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:   Depeche Mode: Οσα έγιναν στη χθεσινή συναυλία στη Μαλακάσα

Εκτός από τα ευχάριστα αναφέρθηκε και στο διαζύγιό του. «Πήρα ένα πολιτισμένο διαζύγιο, αλλά σκέφτομαι λίγο πώς θα αντιδράσουμε αν και εφόσον κάποιος επιχειρήσει να ξαναφτιάξει τη ζωή του, ο άντρας του σπιτιού να δίνει συμβουλές στα δικά μου παιδιά, μπορεί να με πιάσει μια τρέλα, αλλά εντάξει, θα το δούμε! Πήγα μέχρι τη Λαμία και έκλαιγα σε όλη τη διαδρομή όταν τους πήγα στο αεροδρόμιο!»

  

loading...