Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη (ΦΩΤΟ)

Loading...


Ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη συγκλόνισε ολόκληρη τη χώρα.

Οι συγγενείς, οι φίλοι και ο χιλιάδες θαυμαστές του, δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν τον ξαφνικό χαμότου στο μοιραίο τροχαίο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και σήμερα στο ναό για να τιμήσει την μνήμη του αγαπημένου Παντελή, ωστόσο οι φιγούρες των γονιών του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες.

Άλλωστε οι δυο τους ζουν το δικό τους δράμα από την στιγμή που τόσο ξαφνικά κόπηκε το νήμα της ζωής του παιδιού τους. Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές, με τους γονείς του Παντελή Παντελίδη να βγαίνουν από τον Ιερό Ναό, πετιτριγυρισμένοι από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές του Παντελή…

Παράλληλα, ο αδελφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή για την ανταπόκριση στο κάλεσμά του.

Συγκινητικές στιγμές το βράδυ του Σαββάτου

Φίλοι του Παντελή Παντελίδη έσπευσαν χθες το απόγευμα στο σημείο του δυστυχήματος, στη Βουλιαγμένης, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του αδελφού του, Τριαντάφυλλου, βάζοντας στη διαπασών τα τραγούδια του αδικοχαμένου τραγουδιστή, λίγες ώρες πριν από το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον ξαφνικό θάνατό του, στις 18 Φεβρουαρίου.

Αρκετοί θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος, όπου άναψαν κεριά και άκουσαν τα τραγούδια του.

2703mnim (1).jpg

2703mnim (2).jpg

2703mnim (3).jpg

2703mnim (4).jpg

2703mnim (5).jpg

2703mnim (6).jpg

  

loading...