Θωμάς Μπισκιτζής: «Θέλω να ζήσω-Φτάνει πια ο πόνος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Loading...


Θωμάς Μπισκιτζής: Συγκλονίζει ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής και της Ασή Γωνιάς Θωμάς Μπισκιτζής, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με μία σπάνια ασθένεια και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας προκειμένου να αφήσει πίσω του οριστικά την περιπέτεια που τον ταλαιπωρεί. O 34χρονος που είναι πατέρας δύο παιδιών, πάσχει από ιστιοκυττάρωση στους λεμφαδένες (Rosai-Dorfman), η οποία του προκαλεί αφόρητους πόνους.

Μέχρι στιγμής μάλιστα έχει κάνει επτά βιοψίες κι όπως είναι φυσικό έχει υποστεί τεράστια ταλαιπωρία, ενώ όπως υποστηρίζει τα ελληνικά νοσοκομεία του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

Την ιστορία του γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο που ανάρτησε στο Facebook.

Ο Μπισκιτζής δεν αντέχει και βάζει τα κλάματα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Χρειάζομαι να ζήσω, θέλω να ζήσω, φτάνει πια, φτάνει να κλαίω και να πονάω».

Διαβάστε επίσης:   Δώρα Ζέμπερη: Ξεσπά εναντίον του πατέρα της η αδερφή της 32χρονης-"Φτου σου ξεφτίλα"

Για να αντιμετωπίσει ωστόσο το πρόβλημά του πρέπει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Ο Θωμάς συγκλόνισε όταν αποκάλυψε πως το παιδί της πρώην συζύγου του πάσχει και εκείνο από καρκίνο στον εγκέφαλο και έχει κάνει εννιά επεμβάσεις μέχρι σήμερα και ζήτησε τη βοήθεια του Κράτους, πρώτα από όλα στα μικρά παιδιά, αναφέρει το briefingnews.gr!

  

loading...