Θρασύβουλος Λυκουρέζος: Πέθανε ο φερόμενος ως υπεύθυνος της τραγωδίας της Αίγινας

Loading...


Θρασύβουλος Λυκουρέζος: O Θρασύβουλος Λυκουρέζος, το κεντρικό πρόσωπο στην τραγωδία της Πέρδικας στην Αίγινα, πέθανε το πρωί της Πέμπτης, 16 Νοεμβρίου, σε ηλικία 78 ετών.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε στις 16 Αυγούστου 2016 στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της Πέρδικας και της νήσου Μονής η οποία είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων (μεταξύ των οποίων ένα 5χρονο παιδί), και ο οποίος υποστήριζε ότι εκείνος οδηγούσε, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε επίσης:   Χανιά: Πέθανε ο άστεγος που πουλούσε κουλούρια για να ζήσει

Κατηγορούμενος για την πρόκληση του ναυαγίου και τον θάνατο του καπετάνιου και των τριών άτυχων επιβατών της λάντζας με την οποία συγκρούστηκε το μοιραίο ταχύπλοο, ο Θρασύβουλος Λυκουρέζος παρέμεινε προφυλακισμένος επί 12 μήνες (Αύγουστος 2016 – Αύγουστος 2017), ενώ μετά την αποφυλάκισή του νοσηλεύθηκε για μεγάλα διαστήματα καθώς τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε επιδεινώθηκαν στη φυλακή.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης δεν έχει πραγματοποιηθεί και –όπως είναι φυσικό- η εναντίον του Θρασύβουλου Λυκουρέζου ποινική δίωξη παύει λόγω θανάτου, αναφέρει το saronicsmagazine.gr.

Η εξέλιξη αυτή βέβαια δυσκολεύει πολύ το ενδεχόμενο να μάθει η κοινή γνώμη αν όντως οδηγούσε  Θρασύβουλος Λυκουρέζος ή κάλυπτε τον πραγματικό οδηγό, όπως είχε ακουστεί τότε πολύ έντονα.

  

loading...