ΕΦΚΑ: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε τις εισφορές Αυγούστου

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Στο διαδίκτυο έχουν αναρτηθεί τις τελευταίες ημέρες τα ειδοποιητήρια πληρωμής για τις ασφαλιστικές εισφορές Αυγούστου του (efka.gov.gr). Ενημερωθείτε αναλυτικά για το πότε ολοκληρώνεται η προθεσμία σχετικά με τις ημερομηνίες καταβολής.

News: Αναλυτικότερα, ταυτοχρόνως με τον φόρο εισοδήματος και τον , όλοι οι μη μισθωτοί έως τις 29 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να καταβάλουν και τις εισφορές του Αυγούστου.

Τα ειδοποιητήρια αναρτήθηκαν -χωρίς πάντως αναδρομικές εισφορές-. Μάλιστα, και η Διοίκηση του ανακοίνωσε ότι, «οι εισφορές Αυγούστου 2017 των Αγροτών, Αυτοαπασχολούμενων και Ελεύθερων Επαγγελματικών, έχουν αναρτηθεί στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του Οργανισμού».

Διαβάστε επίσης:   ΕΦΚΑ- Συντάξεις: Σε ποιους θα επιστραφούν χρήματα

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο , www.efka.gov.gr, προκειμένου να πληροφορηθούν αναλυτικά την εισφορά τους, να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δε θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή. Καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Παρασκευή 29.9.2017.

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή).

  

loading...