Φορολογικές δηλώσεις 2017: Οδηγός για τις δηλώσεις

Loading...


Βρείτε εδώ έναν πλήρη και αναλυτικό για την

Ο οδηγός προσφέρεται από την ιστοσελίδα TAXHEAVEN και εκεί θα βρείτε, αναλυτικά, όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται για .

Πλήρης οδηγός συμπλήρωσης δηλώσεων ανά κωδικό: Μέσα από τη λειτουργική σελίδα και το φιλικό περιβάλλον μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε όλες τις οδηγίες συμπλήρωσης των σχετικών εντύπων ανά κωδικό (Ε1, Ε3, Ν, Φ.Π.Α.). Το κάθε έντυπο έχει χωριστεί σε πίνακες και μέσα από κάθε πίνακα μπορείτε, αφού πατήσετε το σχετικό κουμπί, να βλέπετε τις οδηγίες συμπλήρωσης ανά κωδικό.

Σε κάθε πίνακα όλων των δηλώσεων επιλέγοντας τον συγκεκριμένο κωδικό μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες που τον αφορούν

Επίσης μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το μέγεθος κάθε αναδυόμενου παραθύρου, έτσι ώστε να έχετε περισσότερες πληροφορίες για πάνω από ένα κωδικό στην οθόνη σας.

Στο οδηγό των δηλώσεων έχει προστεθεί επίσης και η δυνατότητα αναζήτησης κωδικών σε κάθε έντυπο, έτσι ώστε να εντοπίζετε άμεσα των κωδικό και την πληροφορία που σας ενδιαφέρει.


Στον οδηγό εμπεριέχονται οδηγίες για τις παρακάτω δηλώσεις:

Έντυπο Ε1 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Ε3 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Ν φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο E2 φορολογικού έτους 2016 (ολοκληρωμένο)
Έντυπο Φορολογικής αναμόρφωσης 2016 (ολοκληρωμένο)

Όλοι οι οδηγοί δημιουργήθηκαν και με βάση τις οδηγίες του που κοινοποιήθηκε πέρυσι (βιβλιαράκι οδηγιών) τις αποφάσεις, αλλά και τις σχετικές διατάξεις των νόμων. Μετά την κοινοποίηση και των φετινών οδηγιών θα ενημερωθούν οι σχετικές ενότητες.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στον αναλυτικό οδηγό συμπλήρωσης φορολογικής δήλωσης

  

loading...