Φορολόγηση-Τελευταίες ειδήσεις τώρα: On line σεμινάριο για E1 και δήλωση 2016

Loading...


Eπίκαιρο για τη φορολογία εισοδήματος φυσικών προσώπων και τη δήλωση Ε1 για το φορολογικό έτος 2016 διοργανώνεται διαδικτυακά.

Το σεμινάριο διοργανώνεται στις 10 Φεβρουαρίου 2017, ώρα 17:20, γράφει το taxheaven.gr.

Σε ποιους απευθύνεται:
Λογιστικά γραφεία, Λογιστές, υπεύθυνους οικονομικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, στελέχη και προϊσταμένους λογιστηρίων, στελέχη τραπεζών, ορκωτούς ελεγκτές λογιστές.

Σκοπός:
Στόχος του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των νέων εντύπων φορολογίας εισοδήματος Φυσικών προσώπων (Ε1, Ε2, Ε3), η ανάλυση των αλλαγών σε σχέση με την περσινή χρονιά, αλλά και ή παράθεση όλων των λεπτομερειών για την σωστή υποβολή των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους και την ενεργοποίηση της νέας υπηρεσίας παρακολούθησης όλων των διαδικτυακών σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν από τον κόμβο καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους 2017 (σ.σ. με δυνατότητα ανανέωσης και για τα επόμενα έτη), με τα γνωστά σε όλους πλεονεκτήματα της διαδραστικής μας πλατφόρμας, με τη σφραγίδα και την εγκυρότητα που του TAXHEAVEN.

Όλα τα σεμινάρια του έτους 2017 (τουλάχιστον 20) προσφέρονται στην προνομιακή τιμή-προσφορά των 150,00€ πλέον ΦΠΑ.

Ειδικά για όσους είναι εγγεγραμμένοι στις ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΒΟΥ (Αρχείο νόμων και αποφάσεων, προσωπική βιβλιοθήκη κ.λπ) η τιμή διαμορφώνεται στα 100,00€ πλέον ΦΠΑ και για όσο διάστημα είναι ενεργή η συνδρομή τους στην υπηρεσία αυτή.

Πληροφορίες για τα προγραμματιζόμενα σεμινάρια στην πορεία του έτους μπορείτε να βλέπετε από εδώ.

Εγγραφή στην προσφορά μας μπορείτε να κάνετε εδώ.

Εισηγητές:

Σαφαρής Αθανάσιος
Προϊστάμενος ΔΕΑΦ τμ. Α του Υπ. Οικονομικών

Γιοβά Βασιλική
Στέλεχος του Υπ. Οικονομικών

Επιστημονική ομάδα κόμβου:
Στο σεμινάριο θα παρίστανται αρκετά μέλη της επιστημονικής ομάδας του κόμβου προκειμένου να απαντηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ερωτήματα.

Δείτε εδώ την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για την πληρωμή και την υποβολή αίτησης συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος παρακολούθησης για κάθε σεμινάριο είναι 35,00 ευρώ.

  

loading...