Απλά δεν υπάρχει! Ο Θάνος Τζήμερος τσακώνεται με το ψεύτικο προφίλ του Βαρουφάκη!

Loading...


Ο Θάνος Τζήμερος είναι ένας υπερδραστήριος χρήστης των Social Media.

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι χάρη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραλίγο να μπει το 2012 στη Βουλή.

Δεν τα κατάφερε τότε και μετά ήρθε Το Ποτάμι, που του πήρε τους οπαδούς και… η δημιουργία έγινε ποτέ ξανά.

Από τότε που ο Θάνος Τζήμερος δεν μπόρεσε να μπει στη Βουλή, κυκλοφορεί και… οπλοφορεί στο Facebook. Γράφει τις απόψεις του και συχνά πυκνά τσακώνεται με άλλους χρήστες. Υπάρχουν και περιπτώσεις που τρολάρει και τρολάρεται, γιατί ο Θάνος Τζήμερος έχει το τρόλινγκ στο αίμα του.

Τελευταίο κρούσμα Τζήμερου στο Facebook ήταν που τσακώθηκε με το… ψεύτικο προφίλ του Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, δεν έχει λογαριασμό στο Facebook. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες.

Θεωρώντας ο Θάνος Τζήμερος ότι το προφίλ που απευθύνεται είναι ο ίδιος ο Γιάνης Βαρουφάκης, έγινε έξαλλος όταν είδε να ποστάρει το θέμα με τις φωτογραφίες της Άνγκελα Μέρκελ με ναζί, που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Anonymous. Σε κατάσταση παράκρουσης έγραψε, απευθυνόμενος (με το μυαλό του) στον Γιάνη Βαρουφάκη:

«Ετοιμάζεσαι να πας για την πιο σημαντική συνάντηση στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Τα μηνύματα είναι δυσοίωνα. Έχουν σημασία όλα: και τα επιχειρήματα και η σοβαρότητα που μπορείς να εκπέμψεις και οι προσωπικές συμπάθειες, η χημεία που λέμε. Κι αποφασίζεις 3 μέρες πριν τη μητέρα όλων των μαχών να ανεβάσεις στην προσωπική σου σελίδα αυτό. Πόσο ηλίθιος είσαι! Μα πόσο ηλίθιος! ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ!!!».

  

loading...