Διαβάστε τι έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο λογαριασμό του στο Facebook

Loading...


Το σχέδιο της κυβέρνησης του, για τους επόμενους 4 κρίσιμους μήνες για την χώρα, περιγράφει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Το βράδυ της Πέμπτης , λίγη ώρες μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου έγινε εκτενής συζήτηση για τη νέα συμφωνία και τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ο κ. Τσίπρας ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία από το ημερολόγιο και αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει η κυβέρνησης και τους στόχους της.

«Το επόμενο διάστημα των 4 μηνών θα δίνουμε την μάχη μέρα με την μέρα.

Σε αυτή τη μάχη στόχο έχουμε:

-Να προχωρήσουμε γοργά στις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς και την ανασυγκρότηση της δημόσιας διοίκησης.

-Να υλοποιήσουμε την λαϊκή εντολή για άσκηση της διακυβέρνησης της χώρας ξεκινώντας το ξήλωμα του καθεστώτος του μνημονίου και των εκπροσώπων του στον κρατικό μηχανισμό.

-Να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε την πλατειά και πρωτοφανή λαϊκή ενότητα , υλοποιώντας τον βασικό κορμό των δεσμεύσεων μας στα λαϊκά στρώματα.

-Να αξιοποιήσουμε την δυναμική γεωπολιτική της χώρας στη διαπραγματευτική δύναμη της κυβέρνησης», έγραψε ο πρωθυπουργός.

 

  

loading...