Κοτζιάς: Η επίθεση του Politico και η λύση στο Κυπριακό

Loading...


Με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά μας χωρίζουν πολλά, ωστόσο στα Εθνικά Θέματα μπορούμε να βρούμε κοινές συνισταμένες. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο τελευταίος πατριώτης του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της στάσης του στα Εθνικά και ιδιαίτερα στο . Άλλωστε η παλιοί θα θυμούνται ότι πάντα ήταν φανατικός εκφραστής της πατριωτικής Αριστεράς.

Διαβάστε επίσης:   Κυπριακό - Διαψεύδει ο Κοτζιάς την ρήξη με Αναστασιάδη

Ευτυχώς, μέσα στην ατυχία μας, ως χώρα, που υπάρχει – άγνωστο για πόσο ακόμα – ο Ν. Κοτζιάς στο υπουργείο Εξωτερικών, καθώς κακές γλώσσες λένε ότι το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζεται να παραδοθεί πλήρως στους Τούρκους και στις μεγάλες δυνάμεις που θέλουν λύση του Κυπριακού με βάση τα δικά τους συμφέροντα, όπως διαβάζουμε στο antinews.gr.

Από πολύ έγκυρη πηγή πληροφορούμαστε, ότι στο πρωθυπουργικό γραφείο ερρίφθη ο κύβος και φαίνεται ότι αναζητούν τρόπους να απαλλαγούν από τον Ν. Κοτζιά και να υπάρξει συμφωνία για το Κυπριακό στη βάση των απαιτήσεων των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Τουρκίας. Γι’ αυτό και το άρθρο του κατά του Ν. Κοτζιά μόνο τυχαίο δεν ήταν…

Πάντως από το επιτελείο του υπουργού Εξωτερικών διαρρέουν, ότι οι σχέσεις με τον πρωθυπουργό είναι άριστες, ενώ σημειώνουν πως οι επιθέσεις κατά του Ν. Κοτζιά γίνονται από την λεγόμενη «εκσυγχρονιστική» τάση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία δεν φημίζεται για τον πατριωτισμό της.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΤΖΙΑ ΕΔΩ 

  

loading...