Ο Τατσόπουλος αποκάλεσε τον Καμμένο «κινούμενη χοληστερίνη»

Loading...


Μπορεί πλέον να μην είναι βουλευτής και να έχει δηλώσει ότι θα επιστρέψει στη συγγραφή βιβλίων, αλλά συνεχίζει τις δηλώσεις στο ΒΗΜΑ FM. Συνεχίζει να προκαλεί…

Όπως στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου. Του ζήτησαν να σχολιάσει τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας και ο εραστής της μισής Αθήνας, κατά δήλωσή του, είπε:

«Κούγκι να κάνει το κότερό του ρε, άμα είναι πυρομανής και θέλει να δει κάτι εύφλεκτο να πάει να βάλει βενζίνα στο κότερό του, να το ανάψει όλο και να κάτσει απέναντι στο νησάκι και να το βλέπει».

«Μιλάει η χοληστερίνη, η κινούμενη και μου έχει σαν πρότυπο τον παπα-Σαμουήλ και μου λέει από την ασφάλειά του, πού αυτός θα πάει στα νησιά, την επόμενη μέρα ή δεν ξέρω σε ποια άλλη offshore εταιρεία έχει γραμμένο το κότερό του, θα πάει και θα βλέπει το Κούγκι πού καίγεται;» συνέχισε την επίθεση ο συγγραφέας.

Κατηγόρησε τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ότι με τις δηλώσεις του «δεν θα πάρει στο λαιμό του τον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάρει στο λαιμό του την Ελλάδα» υποστηρίζοντας ότι αυτού του είδους τις δηλώσεις τις κάνει «εν ψυχρώ επειδή ακριβώς υποτιμάει θανάσιμα την νοημοσύνη των Ελλήνων».

«Βλέπεις αυτόν τον ανεύθυνο λαϊκιστή, ο οποίος παίζει με τον εθνολαϊκισμό, με την πατριδοκαπηλία, όλη του ο βίος και πολιτεία, τα τελευταία χρόνια, είναι μια πατριδοκαπηλία από την αρχή ως το τέλος και λεει θα μας κάνει και Κούγκι; Σιγά ρε φιλάρα. Πάρ΄τε του τα σπίρτα παιδιά, πάρ’τε του τα σπίρτα» συμπλήρωσε και κατέθεσε την ακόλουθη πρόταση: «Εγώ πιστεύω πρέπει να κατέβουμε σε παλλαϊκή συγκέντρωση με κεντρικό σύνθημα Πάρ’τε τα σπίρτα από τον Καμμένο».

Ερωτηθείς, τέλος, γιατί ο Αλέξης Τσίπρας βασίζεται στον Καμμένο και όχι στον Σταύρο Θεοδωράκη απάντησε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρωθυπουργός «είναι ακόμα όμηρος της προεκλογικής του ρητορικής και στην προεκλογική του ρητορική δεν έδενε ο Θεοδωράκης, πιο χειραγωγήσιμος ήταν ο Καμμένος, πιο εύκολα έδενε με αυτό».

  

loading...