«Του πήρε λίγη ώρα του A.Σαμαρά να κοντρολάρει την μπάλα»

Loading...


Για το γύρισμα του προεκλογικού σποτ με τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αποκάλυψε αλλά και για όσα έχουν αλλάξει από τότε μίλησε στο atromistas.gr ο «μικρός Νικόλας» (κατά κόσμον Κωνσταντινός Καρδάμης).

Ερωτηθείς για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ο νεαρός παίχτης του Ατρόμητου απάντησε ότι «χρειάστηκε μερικές προσπάθειες για να βρει την μπάλα, αλλά στο τέλος το πέτυχε».

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «φιλικό» αφού, όπως λέει, «μιλούσε με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαφημιστικό παρά το γεγονός ότι μείναμε δέκα ώρες για τα γυρίσματα».

Όσο για το αν είχε άγχος επειδή έκανε γύρισμα με τον πρωθυπουργό της χώρας ο Κωνσταντίνος απαντά ότι «δεν είχα καθόλου. Έχω κάνει κι άλλα στο παρελθόν και δεν με άγχωσε καθόλου».

Ο 14χρονος ρωτήθηκε και για το αν πλέον τον αναγνωρίζουν στο δρόμο και όπως λέει «με έχουν σταματήσει κάποιες φορές και μάλιστα με φωνάζουν «Νικόλα». Πλέον έχω δύο ονόματα! Με ρωτάνε αν είμαι εγώ το παιδί της διαφήμισης, αν μένω στο Περιστέρι και τα σχετικά…».

  

loading...