Βράχος απέναντι στους τζιχαντιστές ο Κοτζιάς: «Είμαστε όλοι Δανοί»!

Loading...


Ο Νίκος Κοτζιάς επισκέφθηκε τη Δευτέρα την Πρεσβεία του Βασιλείου της Δανίας,

προκειμένου να εκφράσει στην Πρέσβη τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη της ελληνικής Κυβέρνησης και του ελληνικού λαού για τις τζιχαντιστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν το Σάββατο και την Κυριακή στην Κοπεγχάγη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, ο κ. Κοτζιάς είπε πως «είμαστε όλοι Δανοί» και ότι «θα υπερασπιστούμε την ελευθερία της έκφρασης από τις τρομοκρατικές απειλές».

Σημειώνεται πως οι αρχές της Δανίας άσκησαν δίωξη σε βάρος δύο ακόμη ατόμων σχετικά με τις δύο φονικές επιθέσεις. Πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι κατηγορούνται πως υποστήριξαν τον δράστη «με συμβουλές και πράξεις». Ο φερόμενος ως δράστης -ένας 22χρονος, γεννημένος στη Δανία- ήταν γνωστός στις Αρχές για δραστηριότητες που σχετίζονται με συμμορίες, καθώς και για κατοχή όπλων.

Είδες Ευάγγελε Βενιζέλε πώς γίνεται η Εξωτερική Πολιτική; Δεν κάθεσαι στο υπουργείο και παριστάνεις τον υπουργό! Τρέχεις δεξιά κι αριστερά, κάνεις τη δουλειά σου, οικοδομείς φιλίες και συμμαχίες, ασχολείσαι με αυτό που ανέλαβες να κάνεις ως υπηρέτης (υπουργός) του ελληνικού λαού!

Ακόμα μια φορά συγχαρητήρια στον Νίκο Κοτζιά! Μετά από πάρα πολλά χρόνια η Ελλάδα έχει υπουργό Εξωτερικών.

  

loading...