Βρετανία: Πώς επιβάτες σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου βρέθηκαν ξαφνικά στην… Αθήνα; (ΦΩΤΟ)

Loading...


Το να βρεθεί κάποιος μέσα σε λίγα λεπτά από το Λονδίνο στην Αθήνα και μάλιστα με τρένο μάλλον μοιάζει ακατόρθωτο ή μήπως όχι;

Πάντως, την Δευτέρα οι επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό Woolwich στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, ένιωσαν σύγχυση και μεγάλη έκπληξη όταν αποβιβάστηκαν και είδαν παντού πινακίδες και χάρτες στα ελληνικά και στα αγγλικά που τους έδειχναν ότι έφθασαν στην Αθήνα.

Η έκπληξή τους μετριάστηκε όταν είδαν να βγαίνει από το τρένο ο 45χρονος Αμερικανός ηθοποιός Ματ Ντέιμον και το κινηματογραφικό συνεργείο που βρέθηκαν στον σταθμό για τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας της επιτυχημένης σειράς «Jason Bourne» με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό. Η νέα ταινία της σειράς αναφέρεται στην Ελλάδα της κρίσης και μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγινε στην Τενερίφη.

Οι επιβάτες, αφού ξεπέρασαν την πρώτη έκπληξη ανάρτησαν στο twitter σχόλια με την μοναδική εμπειρία που έζησαν. «Πλήρης σύγχυση στον σταθμό Woolwich σήμερα, μου διέφυγε εντελώς το γεγονός ότι ο Μάτ Ντέιμον γύριζε τον Bourne», έγραψε μια χρήστης, ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μεταφέρθηκα στην Αθήνα».

Η ταινία, που αναφέρεται στην Ευρώπη της λιτότητας και στην Ελλάδα της κρίσης, θα ολοκληρώσει τα γυρίσματα στο Λας Βέγκας και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι.

2303metro (1).jpg

2303metro (2).jpg

2303metro (3).jpg

  

loading...