Μεγαλώνει το προβάδισμα της έναντι του , σύμφωνα με νέα της Opinion Poll, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, με την ψαλίδα να φτάνει πλέον τις 16,5 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ όλοι οι δείκτες δείχνουν ότι το κυβερνών κόμμα βρίσκεται υπό κατάρρευση.

Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα. Η ίδια έρευνα, γράφει το koolnews.gr, δείχνει επίσης ισχυρό προβάδισμα του στην καταλληλότητα πρωθυπουργού και πολύ χαμηλά ποσοστά για τον .

Διαβάστε επίσης:   Νέα δημοσκόπηση- Εφημερίδα Συντακτών: 14 μονάδες μπροστά η ΝΔ

Στην πρόθεση ψήφου, η συγκεντρώνει 31% και ο 14,5%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η με 6,7%, ακολουθούν το με 5,6% και η με 5,5% και φαίνεται πως αυτά τα τρία κόμματα έχουν εξασφαλίσει την άνετη είσοδό τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές. Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι , η ΛΑΕ και η Ανταρσύα. Το στο 1%.