Η Γιάννα Αγγελοπούλου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Loading...


Πως βλέπει θετικά κάθε τι νέο στην πολιτική ζωή ομολόγησε πριν από λίγο η Γιάννα Αγγελοπούλου και δήλωσε στην τηλεόραση του Alpha πως πιστεύει στην ανάγκη των αλλαγών… 

«Δεν εχω δει ποτέ την Ελλάδα εκτός Ευρώπης και εκτός ευρώ» σχολίασε ενώ έδωσε βαρύτητα σε μια ενδεχόμενη αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Αν είναι να έχουμε μια από τα ίδια και οι πολλοί να πληρώνουν και οι λίγοι όχι θα είνια πολύ μεγάλο χτύπημα» επισήμανε

Σε ερώτημα αν θα μπορούσε να συμμετέχει σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο γιός της, είπε πως εκείνος σπουδάζει και δεν μπόρεσε να ψηφίσει όπως τόσοι στο εξωτερικό και χαρακτήρισε σουρεαλιστική την ερώτηση…. 

«Όταν μου ζήτησαν να κάνω πράγματα για τη χώρα μου τα έκανα. Τώρα που δε μου ζητάνε πάλι τα κάνω. Κι έχω κάνει και πράγματα που δεν είναι γνωστά» δήλωσε με νόημα.

Ζήτησε να κάνει πράξη ο ΣΥΡΙΖΑ την κοινωνική δικαιοσύνη, ενώ για τη συνάντησή της με τον κ Τσίπρα είπε πως αυτή έγινε μετά τη συνάντηση και με τον Αντώνη Σαμαρά για την έλευση του Κλίντον. 

«Ακόμη κι αν κάποιοι πανηγυρίζουν αυτή είναι μια πολύ σοβαρή και κρίσιμη στιγμή» είπε ακόμη και συμπλήρωσε τη δήλωση του «αναρχικού»-όπως τον χαρακτήρισε- Ηράκλειτου «τα παντα ρει»

«Μη μας παρασέρνουν οι νίκες και οι ενθουσιασμοί. Να τα βρούν και να πάνε σε μια πιο ισχυρή χώρα και σε μια διαπραγμάτευση» σημείωσε. 

 

 

  

loading...