Καταγγελία Σοκ Κωνσταντινόπουλου : Το 2011 η Βαλαβάνη έβγαλε χρήματα με εμβάσματα στο εξωτερικό

Loading...


«Το 2011 έκανε εμβάσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο» είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών να το διαψεύσει ή όχι. «Αλλιώς πρέπει να παραιτηθεί» πρόσθεσε

Το τι συζητούν στα πηγαδάκια της Βουλής μετέφερε στον αέρα του ΣΚΑΙ σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος. Ανέφερε ότι η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη, μετέφερε το 2011 τα χρήματά της στο εξωτερικό.

«Το 2011 έκανε εμβάσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε την αναπληρώτρια υπουργό Οικονομικών να το διαψεύσει ή όχι. «Αλλιώς πρέπει να παραιτηθεί» πρόσθεσε. «Την είχαμε ρωτήσει παλιότερα και μας είχε πεί ότι ήταν λεφτά απο πώληση ξενοδοχείου» επισήμαναν οι δημοσιογράφοι. «Είναι ανήθικο αν αυτό έχει συμβεί από οποιοδήποτε πολιτικό από οποιοδήποτε κόμμα» επέμεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος συγκέντρωσε τα πυρά του στον Πάνο Καμμένο. «Είναι το πουλέν του λόμπι της δραχμής και σπρώχνει την κυβέρνηση σε ρήξη μ΄αυτόν τον ψεύτικο πατριωτισμό» υποστήριξε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. 

  

loading...