Μέχρι την Κυριακή ανακοινώνεται ο Αβραμόπουλος για Πρόεδρος

Loading...


Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να λάβει τέλος το σίριαλ για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Το tribune.gr έχει αποκαλύψει πρώτο εδώ και καιρό ότι στην Κουμουνδούρου μεθοδευόταν η υποψηφιότητα του Ευρωπαίου Επιτρόπου από το καλοκαίρι του 2014. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που συγκλίνουν, θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής τυχόν αλλαγή της επιλογής του Αλέξη Τσίπρα για το Προεδρικό Μέγαρο.

Από το περιβάλλον του κ. Αβραμόπουλου η είδηση δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται.

Με την επαναφορά του Ευρωπαίου Επιτρόπου στην Ελλάδα και την Προεδρία της Δημοκρατίας η κυβέρνηση πετυχαίνει διττό στόχο. Από τη μία πλευρά στέλνει ένα ακόμα μήνυμα ενότητας ως «κυβέρνηση όλων των Ελλήνων» καθώς ο κ. Αβραμόπουλος αποτελεί μία μετριοπαθή φωνή χωρίς αντιπάλους – πέραν του Σαμαρά – από το χώρο της Κεντροδεξιάς, ενώ από την άλλη ανοίγει το δρόμο για να τοποθετήσει στη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου τον Γιάννη Μηλιό, ο οποίος εξάλλου για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν είχε κατέβει στις εκλογές.

  

loading...