Σοκαριστική παραδοχή Ζαχαριάδη: «Οι δανειστές μας έχουν βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι»

Loading...


Σοκάρει η παραδοχή του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη, ο οποίος σχολιάζοντας τη διαπραγματευτική θέση της χώρας μας απέναντι στους δανειστές περιέγραψε την κατάσταση δηλώνοντας ότι μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

«Είναι μια όντως πάρα πολύ δύσκολη διαπραγμάτευση και μία πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία, για να το πω αλλιώς με έναν μεταφορικό τρόπο, ο οποίος απεικονίζει την πραγματικότητα: Μας έχουν βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι εδώ και παρά πολλά χρόνια στην οικονομία, δηλαδή είμαστε ζορισμένοι», παραδέχθηκε ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης.

«Εδώ διεξάγεται μια διαπραγμάτευση, η οποία είναι δύσκολη, αλλά έχουμε δυνατότητες να πάμε επιτέλους να δώσουμε τη μεγάλη μάχη για το χρέος», είπε στον Real fm.

Διαβάστε επίσης:   Τζανακόπουλος: "Ευθύνη και χρέος των εταίρων μας" (ΒΙΝΤΕΟ)

«Το αν θα πάρει κάτι η κυβέρνηση για τη ρύθμιση του ζητήματος του χρέους θα μπορούμε να το απαντήσουμε στις 16 του μήνα, την επόμενη μέρα του Eurogroup, τι πήραμε και τι δεν πήραμε. Ή η οικονομία θα μπει σε ανάπτυξη, το χρέος σε βιώσιμη τροχιά και θα έχουμε δυνατότητα να βγούμε στις αγορές ή δεν θα γίνει αυτό», κατέληξε.

  

loading...