Την ώρα που ο Αλέξης δίνει μάχη, οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν αντάρτικο!

Loading...


Οι κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, που εκπροσωπούν μόλις 20.000 μέλη σε όλη την Ελλάδα

και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την κοινωνική πλειοψηφία που εξέλεξε και στηρίζει την κυβέρνηση, έστειλαν επιστολή στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στην οποία διαφωνούν με την εκλογή του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

Για να καταλάβετε τι εκπροσωπούν οι κομματικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με τα μόλις 20.000 μέλη, σε αντίστοιχα ποσοστά το ΠΑΣΟΚ είχε τουλάχιστον 120.000 μέλη. Αυτός είναι και ο λόγος που οι ΣΥΡΙΖΑίοι κρατάνε τις οργανώσεις τους κλειστές, το 4% θέλει να κάνει κουμάντο στο 36% που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά αυτή είναι μια πονεμένη ιστορία, που θα την βρει ο Αλέξης Τσίπρας μπροστά του, εάν δεν «ανοίξει» σύντομα το κόμμα του.

Όπως πληροφορούμαστε, λοιπόν, με επιστολή τους στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, οι νομαρχιακές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν από το κόμμα τους να μην στηρίξει πρόσωπο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, που θα σχετίζεται με την κεντροδεξιά και τις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Την επιστολή υπογράφει ακόμα και η Νομαρχιακή της Αθήνας, που δεν πρόσκειται στην αριστερή πλατφόρμα, αλλά στον ίδιο τον πρόεδρο και πρωθυπουργό και δίνει το στίγμα της βάσης του κυβερνώντος κόμματος.

Ωστόσο, δεν είδαμε καμία οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρεται για την παραμονή της Ελλάδας σε «πρόγραμμα»… Όλοι οι «αριστεροί» έγιναν αντάρτες για τα μάτια του κόσμου, επειδή τους «ενοχλεί» ο Αβραμόπουλος. Και το χειρότερο, τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας δίνει τη μάχη στο Eurogroup, αυτοί οι τύποι που βρίσκονται στην κοσμάρα τους, του πάνε κόντρα…

Αλέξη, άνοιξε τις οργανώσεις σου στον δημοκρατικό λαό, διότι με αυτά τα γκρουπούσκουλα δεν θα πας μακριά

  

loading...