ΤΩΡΑ-Καμμένος: Πόσα έπαιρνε ο Στ. Θεοδωράκης για την συμπαραγωγή στην ΕΡΤ; Αυτός και οι άλλοι διαπλεκόμενοι την βούλιαξαν

Loading...


Σφοδρή επίθεση στον Στάυρο Θεοδωράκη περιελάμβανε η ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή πριν από λίγα λεπτά κυρίως για το θέμα της ΕΡΤ. 

«ΠόσΑ έπαιρνε ο ίδιος για την συμπαραγωγή στην ΕΡΤ; Οι άνθρωποι της διαπλοκής σαν κι αυτόν τα έπαιρναν και βούλιαξαν την ΕΡΤ
Να μετανοήσει και να συμπαραταχθεί κοντά μας» είπε ο υπουργός Άμυνας για τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ.   

Απαντώντας ο κ. Θεοδωράκης τόνισε: «Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ,Αυτοί που έπρεπε να δουλέψουμε δουλέψαμε σε πολλά μαγαζιά όπως και η ΕΡΤ. Δεν υπάρξαμε υπάλληλοι»

Ο Κ.Καμμένος σήκωσε το γάντι λέγοντας: «Κι εγώ δούλεψα. Αλλά 20.000 την εκπομπή δεν έπαιρνα. Υπήρχαν στην ΕΡΤ επίλεκτοι του συστήματος που στήριζε το ΠΑΣΟΚ. Και οι απολυμένοι βρέθηκαν απολυμένοι γιατί παίρνατε εσείς όσα παίρνατε»


Κατά τα λοιπά  ο κ. Καμμένος στάθηκε στο ζήτημα της ενότητας του λαού ανεξαρτήτως κομματικηής τοποθέτησης.

“Είναι μαζί το έθνος, είναι μαζί η πατρίδα γιατί υπάρχει ελπίδα. Γιατί κάποιοι συνομιλούν όρθιοι” είπε με νόημα και συμπλήρωσε τη ρήση του Τσώρτσιλ: 

«η εθνικη ενότητα είναι πλατύτερη ακόμη κι από την έννοια του έθνους» 

Εξέφρασε την βεβαιότητα πως η Ελλάδα θα νικήσει, «θα καταφέρει να νικήσει όρθια» όπως είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε και τα υπόλοιπα κόμματα: 
«Μην είστε μεμψίμοιροι ελάτε μαζί, πριν γονατίσετε το πιστεύατε κ ιεσείς!» 


 

  

loading...