ΚΕΑ-Keaprogram: Εγκρίθηκε η πληρωμή Ιουνίου-Πότε θα μπουν θα τα χρήματα

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την καταβολή του για τον μήνα Ιούνιο στους λογαριασμούς των δικαιούχων του keaprogram (keaprogram.gr) και ενημερωθείτε αναλυτικά για όσα σας ενδιαφέρουν.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος για τον μήνα Ιούνιο εγκρίθηκε την περασμένη Δευτέρα 19 Ιουνίου, με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Η απόφαση αφορά στην μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.

Η πληρωμή αφορά 220.940 δικαιούχους του προγράμματος

Σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου τα χρήματα θα πιστωθούν στις 27 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη.

Διαβάστε επίσης:   Keaprogram-Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης-ΚΕΑ: Τι ισχύει πλέον για τις αιτήσεις

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

  

loading...