ΚΕΑ-Keaprogram: Ολοκληρώθηκε η πληρωμή Ιουνίου

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


Ολοκληρώθηκε η καταβολή του για τον μήνα Ιούνιο καθώς εμφανίστηκε στους λογαριασμούς των δικαιούχων του keaprogram (keaprogram.gr) το ποσό που δικαιούνται να λάβουν.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, η πληρωμή των δικαιούχων του προγράμματος για τον μήνα Ιούνιο εγκρίθηκε την Δευτέρα 19 Ιουνίου, με απόφαση της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Η απόφαση αφορά στην μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.

Η πληρωμή αφορά 220.940 δικαιούχους του προγράμματος

Σύμφωνα με την απόφαση της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου τα χρήματα πιστώθηκαν την Τρίτη 27 Ιουνίου, στους λογαριασμούς και ήταν διαθέσιμα στους δικαιούχους την επομένη, Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:   Keaprogram-Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης-ΚΕΑ: Τι ισχύει πλέον για τις αιτήσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι ηλεκτρονική πλατφόρμα του παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

  

loading...