ΚΕΑ-Πληρωμή: Την ερχόμενη εβδομάδα στους λογαριασμούς το keaprogram

Loading...


 2017

 –  2017: Διαβάστε όλες τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πιστωθεί στους δικαιούχους η πρώτη δόση για το .

: Τις αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε το tilegrafima.gr ήρθε να επιβεβαιώσει η ανακοίνωση του ,σύμφωνα με το οποίο η καταβολή που αφορά τη  Αφορά, δε, 154.027 .

Η ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθηθεί και για όλο το 2017, με το τελευταίο πενθήμερο κάθε μήνα, να είναι το διάστημα που θα καταβάλλεται το στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

:Όλα αυτά, αφού ε (τριάντα ένα εκατομμύρια δεκατέσσερις χιλιάδες τετρακόσια πενήντα εννέα ευρώ και εβδομήντα έξι λεπτά) για την πληρωμή μηνός Μαρτίου σε 142.087 (εκατόν σαράντα δύο χιλιάδες ογδόντα εφτά) δικαιούχους του προγράμματος ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας.

Υπενθυμίζουμε ότι η υποβολή των αιτήσεων για το ΚΕΑ έχει ξεκινήσει από την 1η Φεβρουαρίου 2017. To επίδομα θα δοθεί σε περίπου 750.000 δικαιούχους, όπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου.

Η δεν θα ξανακλείσει ποτέ και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν οποτεδήποτε να κάνουν αίτηση για το . Κάθε τέλος του μήνα θα γίνονται οι διασταυρώσεις ώστε να πληρώνονται στο τέλος του επομένου μήνα.

Έως στις 22/2/2017 σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το keaprogram.gr, ο αριθμός των εγκεκριμένων αιτήσεων νοικοκυριών έφτασε στις: 131.803 και οι ωφελούμενοι τους 300.167 ανθρώπους.

  

loading...