: Δείτε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την καταβολή των χρημάτων για το δώρο των Χριστουγέννων 2017, στους επιδοτούμενους ανέργους του (και όσους πήραν επιδότηση μέσα στο 2017), με τον Οργανισμό Απασχόληση Εργατικού Δυναμικού (oaed.gr) να κάνει γνωστό ότι θα καταβάλει τα χρήματα πιο νωρίς σε σχέσει με προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα, στις 11 Δεκεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, θα ξεκινήσει η καταβολή των χρημάτων για το δώρο των Χριστουγέννων 2017, ημερομηνία η οποία είναι πιο νωρίς σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Από τη Δευτέρα 11.12.2017, θα καταβάλλεται το Δώρο Χριστουγέννων 2017 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας. Επίσης, από τη Δευτέρα 11.12.2017, θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που κανονικά καταβάλλονται από 11.12.2017 μέχρι και 07.01.2018. Οι πιστώσεις θα γίνουν από τη διοίκηση του Οργανισμού στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.

Διαβάστε επίσης:   Oaed.gr: Πρόγραμμα κατάρτισης 4000 ανέργων-Τελευταίες ειδήσεις

Σημειώνεται ότι ο έλεγχος για την αυτοπρόσωπη παρουσία των τακτικά επιδοτουμένων ανέργων, των δικαιούχων του βοηθήματος των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων και των μακροχρονίως ανέργων στα χρονικά διαστήματα που τους έχουν οριστεί, εξακολουθεί να ισχύει.