ΟΓΑ Α21: Πότε θα πληρωθεί η Β’ δόση του οικογενειακού επιδόματος

Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Loading...


: Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις ημερομηνίες καταβολής της Β’ δόσης του οικογενειακού επιδόματος Α21 του ΟΓΑ (www.oga.gr) αλλά και τις διαδικασίες στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι δικαιούχοι προκειμένου να πληρωθούν κανονικά.

Μέχρι και τις 30 Ιουνίου έχει δοθεί χρονικό περιθώριο προκειμένου να κατατεθούν στον (oga.gr) οι αιτήσεις  ούτως ώστε να λάβουν οι δικαιούχοι τη β΄ δόση των επιδομάτων και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα με την είσπραξή της, όπως έκανε γνωστό ο Οργανισμός.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση του :

Τους δικαιούχους οικογενειακών επιδομάτων ότι, ο Οργανισμός ενόψει της πληρωμής της Β’ δόσης 2017 έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί όσες αιτήσεις θα υποβληθούν στην Α.Α.Δ.Ε (taxisnet) μέχρι τις 30 Ιουνίου 2017.

Στους δικαιούχους των οικογενειακών επιδομάτων, των οποίων οι αιτήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων, και θα υποβληθούν μέχρι τις 30/6/2017, θα καταβληθούν τα δικαιούμενα ποσά με .

Διαβάστε επίσης:   ΟΓΑ: Ο Πετρόπουλος προανήγγειλε τη ρύθμιση χρεών- Ξεκινάει σε έναν μήνα

Οι αιτήσεις των δικαιούχων οικογενειακών επιδομάτων που θα υποβληθούν μετά την 30η Ιουνίου 2017, θα επεξεργαστούν και θα ελεγχθούν στη συνέχεια, ενόψει της πληρωμής της επόμενης Γ’ δόσης.

  

loading...