Προνοιακά επιδόματα: 12-25 Ιανουαρίου οι πληρωμές από τους δήμους

Loading...


: Με μικρή καθυστέρηση θα γίνουν τελικά οι πληρωμές των προνοιακών των δήμων όλης της χώρας, αφού θα αρχίσουν αύριο, 12 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν ως τις 25 Ιανουρίου 2017.

Το ποσό που εγκίθηκε είναι 106.929.251,36€ και αφορά το δίμηνο Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2016 αλλά ο κάθε δήμος θα ανακοινώσει διαφορετική ημερομηνία καταβολής των επιδομάτων.

Δημειώνεται πως για τους Δήμους Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης – Υμηττού, Ζωγράφου, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Φυλής, Αγίου Δημητρίου, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου, Ασπροπύργου, Μεγαρέων, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κηφισιάς, Χαλανδρίου, Παπάγου-Χολαργού, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Πεντέλης και Κορυδαλλού Ν.Αττικής. Δ. Ερέτριας, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και Σκύρου Ν.Εύβοιας, Δ. Αρχανών Αστερουσίων, Γόρτυνας, Μινώα Πεδιάδας, Μαλεβιζίου, Φαιστού, και Χερσονήσου Ν.Ηρακλείου, Δ. Μυλοποτάμου Ν.Ρεθύμνης, Δ. Καλαμαριάς Ν.Θεσσαλονίκης, Δ.Θηβαίων και Τανάγρας Ν.Βοιωτίας οι αποδιδόμενες με την παρούσα απόφαση πιστώσεις, αφορούν στην καταβολή των προνοιακών επιδομάτων στους κατά νόμο δικαιούχους για το χρονικό διάστημα έως και τον Δεκέμβριο του 2016.

Διαβάστε επίσης:   ΟΑΕΔ: Επιδόματα που δεν προβάλλονται ...- Πως θα τα εισπράξετε

Τέλος οι δικαιούχοι Δήμοι θα πρέπει να γνωρίσουν έως την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2017.

  

loading...