Για 6η συνεχόμενη χρονιά, η OTEAcademy, μέλος του διεθνούς οργανισμού Customer Experience Professionals Association (CXPA), γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Εμπειρίας Πελάτη σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, η ΟΤΕAcademy διοργάνωσε ένα δωρεάν Customer Experience Networking Workshop που στόχο είχε να αναδείξει τη σημασία της τοποθέτησης της εμπειρίας του πελάτη στο επίκεντρο κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο του workshop, 25 εκπρόσωποι από 14 εταιρείες, προερχόμενες από διαφορετικούς κλάδους, μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και συζήτησαν για τις σύγχρονες πρακτικές στην Εξυπηρέτηση του Πελάτη. Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξειδικευμένη παρουσίαση για το πώς το Customer Experience έχει τη δύναμη να εδραιώσει ένα καινούργιο και επαναστατικό brand σε παραδοσιακές αγορές.

Η OTEAcademy είναι μέλος του CXPA από το 2012, συμμετέχοντας ενεργά σε International και European Exchange Meetings. Έχει στο δυναμικό της 4 Certified Master Practitioners από το Academy of Service Excellence (UK), 6 Professional Customer Experience Trainers και 1 Certified Customer Experience Professional (CCXP). Διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία στον τομέα του customer experience, έχοντας υλοποιήσει περισσότερα από 1.300 σεμινάρια-εκπαιδευτικά workshops σε θέματα «Εμπειρίας Πελάτη», στα οποία έχουν συμμετάσχει πάνω από 13.000 στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες.

Σχετικά με την ΟΤΕAcademy

Η OTEAcademy, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, είναι o μεγαλύτερος οργανισμός επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα. Με κύρια δραστηριότητα το business training, σχεδιάζει και υλοποιεί υψηλού επιπέδου εκπαιδεύσεις προσωπικής ανάπτυξης και τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), ενώ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 18.500τ.μ. που διαθέτει, παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για διάφορες δραστηριότητες όπως οργάνωση εκπαιδεύσεων, εταιρικών συναντήσεων, συνεδρίων κ.λπ. Επιπλέον, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της στο customer experience, η OTEAcademy προσφέρει και τη σειρά επαγγελματικών εκπαιδεύσεων προσωπικής ανάπτυξης με βάση τη φιλοσοφία Love2Learn® με στόχο την εξέλιξη του εκπαιδευόμενου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, μέσα από μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία βασισμένη στις βιωματικές ασκήσεις, το δημιουργικό παιχνίδι και τις τέχνες. Η OTEAcademy αποτελεί επίσημο συνεργάτη εκπαίδευσης των μεγαλύτερων διεθνών φορέων και ινστιτούτων τεχνολογίας, όπως η Cisco, η Alcatel – Lucent, η Oracle, η Microsoft κ.λπ. και είναι επίσημο εξεταστικό κέντρο της Pearson Vue, του μεγαλύτερου οργανισμού πιστοποίησης διεθνώς.