Σε όλους έχει συμβεί… Στέλνετε ένα μήνυμα και μετά το μετανιώνετε. Ή ακόμη χειρότερα, το στέλνετε σε λάθος παραλήπτη…

Πόσες φορές θα θέλατε ο messenger που χρησιμοποιείτε να είχε τη δυνατότητα να σβήσει αυτό το μήνυμα πριν το δει ο παραλήπτης.

Τώρα, το Viber ακούει τις επιθυμίες σας και ενεργοποιεί τη δυνατότητα διαγραφής ενός μηνύματος, αφού το έχετε στείλει, και από το κινητό του παραλήπτη, ανεξάρτητα από το αν έχει δει εκείνος ή όχι. Μπορείτε, μάλιστα, να επιλέξετε αν θέλετε να διαγράψετε ένα μήνυμα μόνο για τον εαυτό σας ή και για τον άλλο συνομιλητή.